PostHeaderIcon Spela på Stryktipset

Stryktipset är ett spel som varje vecka lockar hundratusentals spelar. Spelet som funnits sedan mitten av 30-talet har under åren kommit att bli ett av de populäraste spelen i vårat land och har delat ut enorma mängder pengar under åren. Att varje lördag samla sina vänner för att tillsammans se matcherna som man spelat på förgyller det hela ytterligare.

För att vara med och spela kan du gå in på Svenska Spels hemsida eller besöka ditt närmaste spelombud. På kupongen hittar du då veckans matcher på Stryktipset så att du vet vilka lag det är du ska hålla koll på. För att förenkla ditt val av lag att tro på så finns på kupongen odds som är uträknade utifrån olika variabler och då visar om något av lagen bör ha en större chans att vinna eller ej. Du kan även ta hjälp av var övriga svenska folket tror, samt hur tio olika tidningar resonerar kring matchen. Om du villa ha ytterligare hjälp med att sätta samman din rad, eller kanske inte vet alls vad du ska välja i någon av matcherna, så kan du ta hjälp av funktionen Xperten som då automatiskt väljer ut vilket lag du tror på.

Att lyckas med att pricka in samtliga 13 rätt är inte alltid det enklaste och därför blir man stort belönad om man gör så. Är du ensam om att få 13 rätt under en spelomgång får du nämligen ta emot en vinstsumma på hela 10 miljoner kronor! Känner du att du har ett flyt när du spelar kan du ensam eller tillsammans med vänner anmäla dig till Tips-SM som går av stapeln en gång om året. Här sätts då dina bettingkunskaper på prov mot spelare från hela landet.

Leave a Reply