Det råder ingen tvekan om vilken sport som är världens största. Det är fotboll. Faktum är att det inte finns något evenemang som engagerar så mycket pengar som fotbolls-EM. Och det är inte bara spela på fotboll som lockar folk, utan också det faktum att man kan vinna tillsammans med sitt lag genom att satsa pengar på fotboll.

Engelska ligamatcher öppnade intresset för fotbollsbetting
Vinn tillsammans med ditt lag genom att satsa pengar när de ska spela. Fotbollsbetting blev snabbt populärt när SVT började sända Tipsextra den 29 november 1969. Det var tevepersonligheten Lars-Gunnar Björklund som lanserade idén om att man skulle börja sända engelsk ligafotboll. I samband med detta ändrade Tipstjänst också den klassiska spelformen Stryktipset från att innehålla 12 matcher till att nu innehålla 13 matcher. Match nummer ett på kupongen var alltid den direktsända engelska ligamatchen som SVT visade. Detta ökade intresset för Stryktipset markant och hela fotbollsbettingen revolutionerades. Nu kunde man titta på en match som man hade tippat på och dessutom kunde man följa hur det gick i spelet. Vinn tillsammans med ditt lag hade fått en ny innebörd.

Från Stryktipset till livebetting
Med dagens tekniska utveckling har förstås vinn tillsammans med ditt lag nått ännu längre. Betting på internet har gjort det möjligt att man kan satsa på allt möjligt när det gäller fotbollsmatcher och även andra sporter om man skulle vilja testa det. Det finns ett otroligt stort spelutbud och möjligheten att vinn tillsammans med ditt lag är inte långt borta. Man kan satsa på att ens favoritlag ska vinna matchen, men man kan också satsa på hur många mål de kommer att göra, vilken spelare som gör det första och sista målet och vilket lag som vinner första halvlek. Och då räknar jag ändå bara upp några av alla de alternativ man kan satsa på om man vill försöka vinna tillsammans med sitt lag. Något som har revolutionerat bettingvärlden på sistone och framförallt vinn tillsammans med ditt lag är odds på livesport. Då kan man lägga sina bet under tiden en match pågår, vilket ger en underbar spelupplevelse då man kan titta på en match med sitt favoritlag och vinn tillsammans med sitt lag.